Stadsfietsen

Stadsfietsen zijn stevige fietsen voor alledaags gebruik. Ze zijn praktisch, stevig en onderhoudsarm. Vaak hebben ze ook een dichte kettingkast. Een stadsfiets is ideaal voor naar school, werk en om boodschappen mee te doen. Verschillende modellen stadsfietsen hebben een voor- en achterdrager om op een praktische en veilige manier spullen mee te nemen. 


Sortering:

Er zijn 4 fietsen gevonden:

Cortina

Gebruikte Cortina U4 Transport

€ 350,-

Cortina

Gebruikte Cortina U4 Transport

€ 350,-

Cortina

Gebruikte Cortina Blauw R2

€ 395,-

Koga

Gebruikte Koga F3 6.0 11 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening

€ 995,-

Cortina stadsfietsen

De stadsfietsen van het merk Cortina zijn heel populair onder scholieren. De transportfiets is een van de meest gebruikte fietsen voor jongeren die naar de middelbare school gaan. Op de voordrager kan gemakkelijk een krat of mand geplaatst worden. De Cortina transportfietsen zijn ook met elektrische ondersteuning verkrijgbaar.

Gazelle stadsfietsen

Naar uw werk, om boodschappen mee te doen of om plezierritjes mee te maken: de Gazelle stadsfietsen zijn heel hier geschikt voor. Deze fietsen zijn licht van gewicht maar toch erg stevig en kunnen tegen een stootje. Verder zijn Gazelle stadsfietsen altijd mooi afgewerkt en voorzien van een goede techniek.

Trek stadsfietsen

Stijlvol, strak afgewerkt en zeer comfortabel: dat zijn de Trek stadsfietsen. De Trek stadsfietsen zijn ideaal voor woon- werkverkeer en vragen weinig onderhoud.


Filter

Prijs
Onze fietsmerken

Alpina
Cortina
Gazelle
Trek