Alpina kinderfietsen

U herinnert het zich wellicht nog wel, een nieuwe fiets die u kreeg als kind. Hoe trots was u op uw fiets en hoe groot voelde u zich! Als kinderen (leren) fietsen geeft dit een groot gevoel van vrijheid én het is ontzettend goed voor het zelfvertrouwen. Leren fietsen kan al heel jong beginnen met de Alpina loopfietsen. Alpina fietsen testen? Kom langs in de winkel en laat uw kind verschillende modellen Alpina fietsen testen.


Sortering:

Er zijn 3 fietsen gevonden:

Alpina

Nieuwe Alpina Fiets Alpina Cargo M18 1 versnellingen met Terugtraprem

359,-

Alpina

Nieuwe Alpina Cargo 1 versnellingen met Terugtraprem

399,-

Alpina

Nieuwe Alpina Yabber 1 versnellingen met Terugtraprem

429,- 399,-

Veiligheid

Het is leuk als een fiets er leuk uitziet, maar nog belangrijker is de veiligheid. Bij de Alpina fietsen staat veiligheid voorop. Alle Alpine fietsen hebben een bel, anti-slippedalen, een terugtraprem en er wordt veel aandacht besteed aan het frame. Daarnaast zijn alle fietsen voorzien van reflectie.

Remmen
Alle Alpina fietsen hebben een terugtraprem. Vooral de grotere maten hebben een of twee handremmen. Zo leert uw kinderen op verschillende manieren remmen.

Verlichting
Alle Alpina fietsen hebben reflectie aan de achterzijde en op de trappers. Vanaf 20 inch hebben de fietsen ook voor en achter LED verlichting. De LED verlichting werkt op batterijen en is gemakkelijk zelf aan en uit te doen door uw kind.

Kettingkast
De kettingkasten van de Alpina kinderfietsen zijn gesloten zodat uw kind er niet tussen kan komen met de jas of jas.

Slot
Vanaf 20 inch hebben de fietsen – op de crossfietsen na – een goedgekeurd AXA-slot. Wel zo veilig als de fiets ergens gestald wordt.


De juiste maat

Het is belangrijk om de goede maat fiets voor uw kind aan te schaffen. Een belangrijke tip is om de fiets niet op de groei te kopen. Voor beginnende fietsers is het fijn om goed met de voeten bij de grond te kunnen als ze op het zadel zitten. Zo vallen ze minder snel wat zorgt voor meer zelfvertrouwen. Vaak is het mogelijk het zadel en stuur in hoogte aan te passen zodat uw kind toch lang plezier heeft van zijn fiets.

 

Types

Hier zetten we alle type Alpina kinderfietsen voor u op een rij:

Alpina Rider

De allereerste fiets voor uw kind, de Alpina Rider loopfiets. Uw kind oefent zo met balans houden, en leer tegelijkertijd ook bewegen en sturen. Een goede voorloper voor uw kind op een echte fiets leert fietsen.

Alpina Brave

Stoere lichtgewicht fietsen met aluminium frame. De kleuren zijn basic met opvallende print. De kunststof spatborden en kettingscherm geven deze fietsen een extra sportieve look.

Alpina Cargo

Stevige transportfiets in kindermaat. Op het voorrek is een krat of mand te plaatsen zodat uw kind extra spullen mee kan nemen. Of het nu een schooltas, sportspullen of speelgoed is; zo wordt het vervoeren ervan een stuk veiliger.

Alpina Clubb

Vrolijke meidenfiets met vrolijke prints en hippe kleuren. Deze fietsen hebben zowel een voor- en achterdrager. Op deze fiets kunnen dus gemakkelijk en veilig veel spullen meegenomen worden.

Alpina Comet

Crossfietsen welke perfect zijn voor op straat en offroad. De banden hebben een grof profiel en geven altijd de juiste grip. Perfect type fiets voor alle stoere crossers!

Alpina Girlpower

Stoere fietsen met een sportieve zithouding en een lage instap. Deze leuke kinderfietsen met frisse kleuren zijn perfect voor meisjes die weten wat ze willen!

Alpina Mood

Meidenfiets voor echte modemeisjes. Met de Alpina Mood willen ze zeker gezien worden!

Alpina Ocean

Beachcruiser model fiets in hippe kleuren met gekleurde velgen en banden. Inclusief voormandje om school-, sportspullen of speelgoed in mee te nemen.

Alpina Trial

Stoere jongensfietsen met mountainbikelook. De Alpina Trial fietsen maken het wel heel leuk en stoer om heuvels op en af te crossen.

Alpina Trial Sport

De Alpina Trial Sport heeft 7 versnellingen, een sportief zadel en fietsverlichting in het achterspatbord. Dit maakt de ‘gewone’ Trial nog net iets uitgebreider.

Alpina Yabber

Sportieve no-nonsens fiets voor op straat, door het park én door het bos. Gewoon een fiets die doet wat ‘tie moet doen in stoere kleuren!

Staat het model fiets wat u zoekt niet op onze website? Neem dan contact op; wij kunnen alle Alpina modellen leveren!


Filter

Prijs
Onze fietsmerken

Alpina
Cortina
Gazelle
Trek