Cortina fietsen

Als u op zoek bent naar een fiets is er altijd wel een fiets van Cortina wat het perfecte type is. Cortina bestaat al sinds de jaren ’70 en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de fietsenwereld. Het begon met degelijke stadsfietsen. Inmiddels doet Cortina ook steeds meer aan beleving en lifestyle. Vernieuwde ontwerpen, frisse kleuren: Cortina volgt de ontwikkeling op mode en fashion en speelt daar in de ontwerpen van hun fietsen goed op in.


Sortering:

Er zijn 17 fietsen gevonden, waarvan 1 t/m 12 hier worden weergegeven:

Cortina

Nieuwe Cortina U4 Transport Mini 3 versnellingen met Terugtraprem

€ 579,-

Cortina

Nieuwe Cortina U4 Transport Family 7 versnellingen met Rollerbrake (en I-brake) met kabelbediening

€ 1.049,- € 849,-

Cortina

Nieuwe Cortina U4 Transport Family 7 versnellingen met Rollerbrake (en I-brake) met kabelbediening

€ 1.049,- € 849,-

Cortina

Nieuwe Cortina Fiets Cortina Common D50 7 versnellingen met Rollerbrake (en I-brake) met kabelbediening

€ 999,-

Cortina

Nieuwe Cortina Fiets E-Tide H50 7 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening

€ 1.899,-

Cortina

Nieuwe Cortina Fiets E-Tide H57 7 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening

€ 1.899,-

Cortina

Nieuwe Cortina Fiets E-Tide H61 7 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening

€ 1.899,-

Cortina

Nieuwe Cortina Fiets E-Tide L57 7 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening

€ 1.899,-

Cortina

Nieuwe Cortina E-U4 Transport 7 versnellingen met Rollerbrake (en I-brake) met kabelbediening

€ 1.999,-

Cortina

Nieuwe Cortina E-u4 Transport 7 versnellingen met Rollerbrake (en I-brake) met kabelbediening

€ 1.999,-

Cortina

Nieuwe Cortina E-U4 Transport 7 versnellingen met Rollerbrake (en I-brake) met kabelbediening

€ 1.999,-

Cortina

Nieuwe Cortina E-U4 Transport 7 versnellingen met Rollerbrake (en I-brake) met kabelbediening

€ 1.999,-

Modellen Cortina fietsen

Uiteraard gaat het bij een fiets niet alleen om het mooie, maar vooral om gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Hij moet aansluiten bij de wensen van klant. Om die reden heeft Cortina diverse type fietsen ontworpen: stadsfietsen, transportfietsen, elektrische fietsen, moederfietsen en kinderfietsen. Binnen deze type fietsen zijn er veel modellen, kleuren en groottes Cortina fietsen. Zo is er altijd wel een fiets welke helemaal naar uw wens is!

Cortina stadsfiets

Een comfortabele fiets voor alledaags gebruik: naar school, werk, sportvereniging of om boodschappen te doen. Fietsen met weinig poespas, maar die stevig zijn en doen wat ze moeten doen. Cortina stadsfietsen zijn er in allerlei maten en kleuren, met en zonder voor-, en achterdrager. Voor iedereen is er wel een passend model Cortina stadsfiets.

Cortina transportfietsen

De transportfietsen worden al jaar en dag gezien in Nederland. Veel van deze transportfietsen zijn van Cortina. Een Cortina transportfiets heeft een unieke, hippe en stoere uitstraling. De Cortina transportfietsen zijn er in heren-, dames- en kindermodellen. Uiteraard in verschillende framehoogtes zodat er voor iedereen een passend model is. De transprotfietsen zijn voorzien van een voordrager. Hierop kan een mand of krat bevestigd worden zodat u praktisch en veilig extra bagage mee kunt nemen. Dit maakt de transportfiets ook zo populair onder kinderen en jongeren: hun school- of sporttas kan makkelijk voorop in de mand of krat. Er zijn ook modellen Cortina fietsen met elektrische ondersteuning.

Cortina elektrische fietsen

Bij een elektrische fiets is het belangrijk dat ze comfortabel en praktisch zijn, maar dat betekent niet dat ze er saai uit hoeven te zien. Het kleurgebruik en design van de elektrische Cortina fietsen maken dat deze fietsen al snel in het oog springen.

Cortina elektrische fietsen zijn er met een voorwielmotor en een middenmotor. Een voordeel van voorwielmotor is dat deze prijstechnisch vaak gunstig geprijsd zijn ten opzichte van andere type motoren. Ook zijn ze vaak minder onderhoudsgevoelig. Een voordeel van een middenmotor is dat hoe minder hard u trapt, hoe meer de fiets helpt. Dit is handig bij het meenemen van extra gewicht, zoals boodschappen of kinderen. Omdat de motor in het midden zit is het gewicht gelijkmatig verdeeld. Daardoor is de fiets erg stabiel en heeft deze een goede wegligging.

Cortina moederfietsen

Veilig uw kinderen vervoeren is erg belangrijk met het fietsen. De Cortina Family fietsen hebben een extra sterk frame, nieuw stuurtslot, stevige dubbele standaard en meer ruimte tussen het zadel en het stuur. Dit maakt het op- en afstappen nog veiliger. De Cortina Family fietsen zijn zowel met als zonder elektrische ondersteuning beschikbaar. Vaak zijn ze ook voorzien van een voordrager. Hierop kan een mand of krat geplaatst worden. Extra bagage kan op deze manier praktisch en veilig vervoerd worden.

Cortina kinderfietsen

Net zo stoer als papa en mama, maar dan in kindermaat: de Cortina kindertransportfietsen. Deze fietsen zijn er zowel in jongens- als meidenmodellen en verkrijgbaar in diverse kleuren. Aan de voorzijde zit ook een voordrager, wat maakt dat er praktisch en veilig extra bagage meegenomen kan worden.


Filter

Prijs
Onze fietsmerken

Alpina
Cortina
Gazelle
Trek