Giant fietsen

Met meer dan 40 jaar ervaring is Giant een groot merk in de fietsenwereld. Destijds is het merk opgericht om fietsen aantrekkelijk te maken voor iedereen, over de gehele wereld. Hun doel is betere fietsen met een betere uitrusting en een betere technologie te maken. Vandaag de dag winnen Giant fietsen regelmatig wereldkampioenschappen. Ook worden er designprijzen gewonnen. Omdat ze voor iedereen een passende fiets willen hebben, hebben ze diverse type fietsen ontworpen.


Sortering:

Er is 1 fiets gevonden:

Giant

Nieuwe Giant Prime E+ 8 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening

€ 2.999,- € 2.499,-

Modellen Giant fietsen

Giant elektrische fietsen

Giant heeft voor iedereen een passende e-bike. Of het nu gaat om dagelijks gebruik naar uw werk of om langere ritten mee te maken, of allebei: alle e-bikes zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Of u nu een heel sportief model wilt of meer een stadsfiets, er is altijd wel een Giant elektrische fiets welke perfect bij uw wensen past.

Giant mountainbikes

Voor de sportievelingen die graag off-road rijden heeft Giant een heel mooie reeks mountainbikes ontworpen. Qua kleuren is er ook veel keuze: een opvallende kleur zoals felblauw of een wat minder opvallende kleur. Vraag naar de mogelijkheden!

Giant racefietsen

Fan van racefietsen en op zoek naar een nieuwe racefiets? De keuze van de Giant racefietsen is enorm! Ook voor cross- en fitnessfietsen is het assortiment fietsen groot.

Giant stadsfietsen

De Giant stadsfietsen zijn heel geschikt voor de dagelijkse ritten naar school, naar uw werk of om boodschappen mee te doen. Langere fietstochten maken? Met de lichtgewicht Giant stadsfietsen fietst u het hele land rond!

Giant toerfietsen

Onbezorgd toeren, ook in heuvelachtige gebieden? Kies dan voor een Giant toerfiets. Deze fietsen zijn gemaakt voor wat langere afstanden en heuvelachtige terreinen.

Giant kinderfietsen

Ook aan de kinderen is gedacht bij Giant. Over het algemeen zijn de Giant kinderfietsen qua model sportief. Maar hoe leuk is het als uw kind net zo enthousiast van fietsen wordt als u?

In onze winkel hebben we niet elk model Giant fiets staan. Heeft u interesse in een bepaald type Giant fiets? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


Filter

Prijs
Onze fietsmerken

Alpina
Cortina
Gazelle
Giant
Trek
Van Raam
Vogue