Van Raam

Iedereen verdient het om te kunnen fietsen, maar niet iedereen kan zelfstandig fietsen. Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Dit zijn individuele fietsen en fietsen voor meerdere personen. Van Raam is gespecialiseerd in driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, transportfietsen, loophulpen en lage instapfietsen.  


Geen fietsen gevonden! Gebruik het filter om het zoekresultaat uit te breiden.

Al bijna 100 jaar produceert Van Raam fietsen, en al meer dan 35 jaar ligt de focus op aangepaste fietsen. Er wordt niet gewerkt met voorraad fietsen, maar elke fiets wordt uniek gemaakt. Met zo’n 180 werknemers wordt er door Van Raam kwaliteitsfietsen gemaakt voor volwassenen en kinderen met een beperking zodat iedereen kan genieten van de vrijheid van fietsen! 

Elke Van Raam fiets wordt helemaal uniek gemaakt. Wanneer u geïnteresseerd bent in een speciale fiets kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Bij Van Raam kunnen alle type fietsen getest worden. Wanneer u een model uitgekozen hebt wordt alles opgemeten, worden uw wensen qua kleur en uitvoering besproken en wordt de fiets helemaal naar uw wensen gemaakt. Uiteindelijk wordt de fiets door ons fietsklaar gemaakt en door ons geleverd. 


Filter

Prijs
Onze fietsmerken

Alpina
Cortina
Gazelle
Trek
Van Raam