Lease a Bike


Een fietsplan is aantrekkelijk voor zowel een werkgever als werknemer. Ook als zzp'er is het aantrekkelijk om een fiets te leasen. Via Lease a bike is dit eenvoudig en snel te regelen. Hierbij alle voordelen en feiten op een rij:

 

Werkgever

 • Een fietsplan is een gewilde arbeidsvoorwaarde. 1 op de 2 werknemers heeft interesse in een fiets van de zaak. De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland.
 • Kosteloos fietsplan. Door de fietsregeling als werkgever aan te bieden profiteren werknemers van een fiscaal voordeel van minimaal 25% en kost het jou als werkgever niets.
 • Financieel aantrekkelijk. Een fiets zakelijk leasen is 25 tot 80% goedkoper voor werknemers dan privé kopen. Je bespaart tot wel 20% op de sociale lasten; datzelfde bedrag kan je herinvesteren in de maandelijkse leasekosten.
 • Ziekteverzuim verlagen. Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim tot 25%. 70% van de werknemers met een leasefiets fietst vaker en verder. 6 op de 10 rapporteert zich fitter te voelen.

Hoe werkt het fietsplan bij Lease a Bike? Heel eenvoudig. Met een paar simpele stappen is dit geregeld. Kijk voor details op www.lease-a-bike.nl of neem contact met ons op!

 

Werknemer

Bij het leasen van een fiets heb je het voordeel dat je geen grote uitgave in een keer hebt. De andere voordelen voor een werknemer zijn:

 • Elk tyoe fiets en merk. Kies uit het grootste aanbod van Nederland. Er zijn meer dan 350 merken fietsen waar je uit kunt kiezen. Je fietsenmaker kan je hierin de weg wijzen en helpen met het maken van de juiste keuze.
 • Lokale dealer. Bij ons als jouw lokale dealer kun je de fiets in onderhoud doen. Wij zijn gespecialiseerd in de topmerken Gazelle, Trek, Union en Cortina.
 • All-in leaseprijs. Onbezorgd onderweg: je leasefiets is altijd inclusief onderhoud, verzekering en 24/7 pechhulp.
 • Kosteloos werkgever. De fietsregeling stimuleren is kosteloos voor werkgevers. Door de besparing van de sociale laten, gemiddeld € 20,-, te herinvesteren. 
 • Fitter voelen. 70% van de werknemers fietst vaker en verder met een leasefiets. 6 op de 10 geven aan zich fitter te voelen!

Is je werkgever nog niet aangesloten bij Lease a Bike? Tip dan je werkgever en profiteer van alle voordelen!


Zelfstandige

Ook als zzp'er profiteer je van allerlei voordelen met het leasen van een fiets:

 • Besparing. Het maandelijkse leasebdrag voor je fiets van de zaak is een bedrijfsuitgave die je van de jaarlijkse winst af mag trekken. Dit levert belastingvoordeel op. Met lease bespaar je minimaal 25% op de winkelprijs van de fiets.
 • Zorgeloos de weg op. Je hoeft je geen zorgen te maken over onvoorziene kosten. Je fietsplan omvat verzekering, onderhoud en 24/7 pechhulp. 
 • Overname. Wil je verder fietsen na de leasetermijn? Geen probleem! Voor circa 20% neem je de leasefiets voordelig over.
 • Kleine investering. Bij een zakelijke fiets lease hoef je geen groot aankoopbedrag te betalen maar slechts een klein bedrag per maand. Hierdoor houd je meer geld over om te investeren in andere zaken.


Terug




Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Woensdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Donderdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Vrijdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Zaterdag:  08.30-16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Op bid- en dankdagen zijn wij gesloten.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook