Merken


Bekijk onderstaand de merken die wij kunnen bieden.

Staat uw merk er niet bij? Laat het ons even weten, we kunnen dit merk ook voor u bestellen of we hebben wellicht goede alternatieven.

 Alpina

 

 

Alpina kinderfietsen: van loopfiets tot eerste fiets met zijwieltjes en fietsen voor grotere kinderen. Met de hippe kleuren en vrolijke designs is er altijd wel een passend model fiets voor uw kind!

 Cortina 
Vernieuwde ontwerpen, frisse kleuren: Cortina volgt de ontwikkeling op mode en fashion en speelt daar in de ontwerpen van hun fietsen goed op in. Voor iedereen is er wel een passend model Cortina fiets.

Batavus

 Gazelle

Gazelle: een van de meest bekende fietsmerken. Fietsen gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Al sinds 1892 produceert Gazelle fietsen. Inmiddels wordt er overal ter wereld op Gazelle fietsen gereden.

Trek 

Voor de fanatieke fietsers! Trek maakt de meest innovatieve fietsen, ook wanneer u off-road wilt rijden!

Giant 

Giant is een fietsmerk wat meer dan 40 jaar ervaring heeft. Fietsen met een betere uitrusting en technologie. 

Van Raam 

Iedereen verdient een fiets, maar niet iedereen kan op een 'gewone' fiets fietsen. Van Raam zorgt ervoor dat iedereen de mogelijkheid heeft om op een fiets te fietsen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vogue

Bakfietsen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Wij zijn dealer van de Vogue elektrische bakfietsen: een merk wat onder andere bakfietsen maakt welke er niet alleen prachtig uitzien maar ook van zeer goede kwaliteit zijn. Winkel gesloten - Werkplaats open

In verband met de maatregelen is onze winkel open op afspraak. Zo wordt het voor u weer wat eenvoudiger om een fiets te testen. De werkplaats is ook open. Wij zijn bereikbaar op 0318 57 17 28 of 06 51397307. Mailen mag ook naar info@donkersteegtweewielers.nl
Bestellingen van fietsen, onderdelen en accessoires kunnen ook online via deze website geplaatst worden. De bezorging in Ederveen is gratis! Afhalen bij de winkel is ook mogelijk. 
Op vrijdagavond hebben wij nog geen koopavond. Deze hopen we in april weer te hebben.
Hartelijke groet,
Team Donkersteeg Tweewielers


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Woensdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Donderdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Vrijdag:  08.30-12.30 en 13.30-20.00
Zaterdag:  08.30-16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
In de periode van 1 oktober tot 1 april hebben wij geen koopavond!

Op bid- en dankdagen zijn wij gesloten.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook