Corona en verbouwing

De afgelopen dagen is er veel gebeurd in ons land. Voor veel mensen zien de dagen er ineens heel anders uit. Kinderen zijn thuis, men kan zelf niet meer naar het werk maar werkt thuis, veel mensen zijn door een verkoudheid verplicht om binnen te blijven... Op veel mensen heeft dit een heel grote impact, het raakt ons allemaal!


Corona en verbouwing


|| CORONA ||

Op dit moment hebben we nog de vrijheid om wel naar buiten te gaan als we gezond zijn. We mogen de fiets nog pakken en een fietstochtje maken, mits we ons aan de richtlijnen van het RIVM houden. Maak hier gebruik van, zeker nu het prachtig weer is én het nog kan! Pak de fiets, neem wat te eten en te drinken mee en maak eens een mooie fietstocht of pak de fiets in plaats van de auto om boodschappen te doen.

Onze werkplaats en winkel zijn op dit moment nog geopend volgens de gewone openingstijden. Uiteraard volgen wij ook hier de richtlijnen op van het RIVM. Dus bent u gezond, van harte welkom!

|| VERBOUWING ||

De afgelopen dagen is er ontzettend hard gewerkt aan de nieuwbouw van de winkel en de werkplaats. Op maandag 9 maart werd begonnen met de stalen constructie. Donderdag 12 maart werden de wanden gezet. Het was 's morgens nog spannend of dit door kon gaan omdat het hard waaide. Gelukkig kon het doorgaan en zat vrijdag het dak er op! Wat een werk is er in die paar dagen verricht!
We hopen dat - ondanks de omstandigheden - de bouw verder door kan gaan en we u t.z.t. kunnen verwelkomen in onze geheel vernieuwde winkel en werkplaats. Houd onze social media in de gaten voor meer nieuws en foto's!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Service en nieuwe artikelen

We leven met ons allen in een onzekere tijd. Toch zitten wij niet stil. Het is belangrijk bezig te blijven en we willen zolang het kan onze klanten goed van dienst zijn, de service blijven bieden die u van ons gewend bent. Zo bieden wij nog steeds onze haal- en brengservice aan en hebben we ons assortiment uitgebreid.

Maatregelen Corona

Iedereen heeft er momenteel mee te maken, het Coronavirus. Afgelopen maandag is er opnieuw een persconferentie gehouden waar nieuwe maatregelen verkondigd werden. Tot nu toe zijn wij nog steeds open, maar ook wij hebben de regels aangescherpt. 

Verbouwing

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe winkel met werkplaats! 6 januari zijn wij gestart met de verbouwing van de winkel en werkplaats. Inmiddels is er in een gedeelte al een betonvloer gestort met daaronder vloerverwarming. Ook de nieuwe etalage met kozijnen zit er in. De niweuwe winkel met werkplaats zal een open uitstraling hebben waardoor het heel overzichtelijk is. Ook wordt er aan de zijkant een verdieping gezet waar kantine en kantoor komen. Benieuwd naar de vorderingen? Op onze Facebookpagina geven wij regelmatig een update. Tijdens de verbouwing zijn wij geopend tijdens onze standaard openingstijden!

De cadeaupas, dat geeft leuk weg!

Lastig om ieder jaar weer met een origineel cadeau op een feestje aan te komen? Dat hoeft nu niet meer met de cadeaupas! Bepaal zelf het bedrag wat op de pas moet komen te staan. Gegarandeerd een succesvol cadeau!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Woensdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Donderdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Vrijdag:  08.30-12.30 en 13.30-20.00
Zaterdag:  08.30-16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
In de periode van 1 oktober tot 1 maart hebben wij geen koopavond!

Op bid- en dankdagen zijn wij gesloten.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook