Fiets van de week - week 22

De 'Fiets van deze week' is de Cortina Common Family!


Fiets van de week - week 22


Praktisch, stoer, hip, veilig, comfortabel, super sterk en toch licht... Allemaal eigenschappen van de Cortina Common Family. Deze fiets is dé ideale fiets voor elke moeder, vader, opa, oma... Zitjes, kratten, manden en tassen zijn in een handomdraai allemaal gemakkelijk te bevestigen door middel van het AtranVelo System. Met dit kliksysteem bevestigt u de accessoires snel en gemakkelijk voor- of achterop uw Cortina Common fiets. De accessoires zijn er ook makkelijk weer af te halen, bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen. 

De Cortina Common Family fiets is te verkrijgen als stadsfiets en als e-bike. Met deze elektrische ondersteuning wordt fietsen nóg aangenamer en pakt u veel sneller de fiets. De tijdloze kleuren waarin de Common Family fietsen zijn gemaakt maken de fiets voor iedereen geschikt. Met de mooiste accessoires maakt u de fiets helemaal af in eigen stijl.

Eigenschappen Common Family

 • Laag gewicht (23 kg)
 • Lage instap
 • 7 Shimano Nexus versnellingen
 • Automatische verlichting met naafdynamo
 • Brede banden
 • Zadel met handgreep
 • Veel ruimte door verlengd frame en voor- en achterdrager
 • Allerlei accessoires - kinderzitjes, kratten, tassen, manden - snel te bevestigen
 • Krachtige handremmen
 • Robuust frame en sterke dragers
 • Stoere uitstraling

Eigenschappen E-Common Family

 • Laag gewicht (23 kg, exclusief accu)
 • Lage instap
 • 7 Shimano Nexus versnellingen
 • Automatische verlichting via de accu
 • Brede banden
 • Zadel met handgreep
 • Veel ruimte door verlengd frame en voor- en achterdrager
 • Allerlei accessoires - kinderzitjes, kratten, tassen, manden - snel te bevestigen
 • Krachtige Magura MS11 hydraulische velgremmen
 • Robuust frame en sterke dragers
 • Stoere uitstraling


TerugDeel het met uw vrienden!


Overig nieuws

Prive een fiets leasen

Sinds kort is het ook mogelijk om via ons privé een fiets te leasen. Vrijwel elke fiets is te leasen.

November - GRATIS YEPP kinderzitje bij aankoop van een Cortina moederfiets

Heel de maand november ontvangt u bij aankoop van een Cortina Family fiets een GRATIS YEPP kinderzitje voor voorop of achterop de fiets!

Verklein de kans op diefstal

Elke dag worden er in Nederland gemiddeld 1400 (!) fietsen gestolen. Vooral de e-bike is hierbij een groot slachtoffer. Om diefstal te voorkomen is het belangrijk om uw fiets goed te beveiligen. We geven u graag enkele tips!

De juiste E-bike kiezen

E-bike land is groot, heel groot. Er is een groot aantal merken E-bikes en de keuzemogelijkheden zijn enorm. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste E-bike en vertellen waar u op moet letten. 

Fiets van de week - week 28

De 'Fiets van de week' is de Trek District+ 4 Lowstep

Product van de week - 24

Deze week een keer geen 'Fiets van de week', maar een 'Accessoire van de week', namelijk een fietsendrager. Graag vertellen we u wat meer over MovaNext Lux fietsendrager.

Fiets van de week - week 23

De 'Fiets van deze week' is de Cortina Transportfiets met 3 versnellingen - zwart

Zorgen voor de accu, het hele jaar rond

Bij een elektrische fiets is de accu een van de belangrijkste onderdelen. Als de accu niet werkt heeft u weinig aan uw elektrische fiets. Het goed onderhouden van de accu van uw elektrische fiets is dan ook erg belangrijk. Niet alleen in de winter, ook in de zomer is het belangrijk om de accu op de juiste manier te behandelen. Enkele tips:

Service en nieuwe artikelen

We leven met ons allen in een onzekere tijd. Toch zitten wij niet stil. Het is belangrijk bezig te blijven en we willen zolang het kan onze klanten goed van dienst zijn, de service blijven bieden die u van ons gewend bent. Zo bieden wij nog steeds onze haal- en brengservice aan en hebben we ons assortiment uitgebreid.

Maatregelen Corona

Iedereen heeft er momenteel mee te maken, het Coronavirus. Afgelopen maandag is er opnieuw een persconferentie gehouden waar nieuwe maatregelen verkondigd werden. Tot nu toe zijn wij nog steeds open, maar ook wij hebben de regels aangescherpt. 

Corona en verbouwing

De afgelopen dagen is er veel gebeurd in ons land. Voor veel mensen zien de dagen er ineens heel anders uit. Kinderen zijn thuis, men kan zelf niet meer naar het werk maar werkt thuis, veel mensen zijn door een verkoudheid verplicht om binnen te blijven... Op veel mensen heeft dit een heel grote impact, het raakt ons allemaal!

Verbouwing

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe winkel met werkplaats! 6 januari zijn wij gestart met de verbouwing van de winkel en werkplaats. Inmiddels is er in een gedeelte al een betonvloer gestort met daaronder vloerverwarming. Ook de nieuwe etalage met kozijnen zit er in. De nieuwe winkel met werkplaats zal een open uitstraling hebben waardoor het heel overzichtelijk is. Ook wordt er aan de zijkant een verdieping gezet waar kantine en kantoor komen. Benieuwd naar de vorderingen? Op onze Facebookpagina geven wij regelmatig een update. Tijdens de verbouwing zijn wij geopend tijdens onze standaard openingstijden!

De cadeaupas, dat geeft leuk weg!

Lastig om ieder jaar weer met een origineel cadeau op een feestje aan te komen? Dat hoeft nu niet meer met de cadeaupas! Bepaal zelf het bedrag wat op de pas moet komen te staan. Gegarandeerd een succesvol cadeau!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Woensdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Donderdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Vrijdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Zaterdag:  08.30-16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Op bid- en dankdagen zijn wij gesloten.

Wij hebben geen koopavonden.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook