Verklein de kans op diefstal

Elke dag worden er in Nederland gemiddeld 1400 (!) fietsen gestolen. Vooral de e-bike is hierbij een groot slachtoffer. Om diefstal te voorkomen is het belangrijk om uw fiets goed te beveiligen. We geven u graag enkele tips!


Verklein de kans op diefstal


Gebruik 2 sloten
Investeer in een goed 2e slot. Het openbreken van twee sloten met aparte cilinders kost veel meer tijd. Hierdoor zullen fietsendieven deze fietsen sneller laten staan. Gebruik bijvoorbeeld een ringslot en een kettingslot. Kies ook altijd voor een goedgekeurd slot. Zet uw fiets thuis ook altijd op slot. In woonwijken en op erven worden meer fietsen dan gemiddeld gestolen.

Zet uw fiets ergens aan vast
Bevestig uw fiets aan een (lantaarn)paal of hek. 

Bevestig het slot hoog aan de fiets
Door de ketting of kabel hoog aan de fiets te bevestigigen kan er minder kracht worden gezet bij een braakpoging. Bevestig sloten door het frame of aan het achterwiel van uw fiets. Voorwielen zijn namelijk gemakkelijker te verwijderen.

In het zicht
Parkeer uw fiets op een plek waar veel bedrijvigheid is. Bij stations zijn vaak ook bewaakte fietsenstallingen. Op de website veiligstallen.nl vindt u alle bewaakte fietsenstallingen in Nederland.

Accessoires
Niet alleen fietsen worden gesloten, ook allerlei accessoires zijn populair onder fietsdieven. Denk aan fietslichtjes, kilometertellers of zelfs accu's van elektrische fietsen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Overig nieuws

Donkersteeg Tweewielers bestaat 10 jaar!


Fietsverlichting


Voordelen fietsen

Er zijn genoeg redenen om lekker de fiets te pakken. Sowieso voor ieders gezondheid; er zijn talloze voordelen te noemen. Dus, pak de fiets, geniet, en profiteer van alle bijkomende voordelen! 

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Woensdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Donderdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Vrijdag:  08.30-12.30 en 13.30-17.30
Zaterdag:  08.30-16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Op bid- en dankdagen zijn wij gesloten.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook